SECURITY CAMERAS

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ!
Τώρα μπορείς κι εσύ να προστατέψεις την οικογένεια, το σπίτι, και τον επαγγελματικό σου χώρο με τις νέες κάμερες ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας από την το InterCyprus, όπως και εκατοντάδες άλλοι σε ολόκληρη την Κύπρο.

ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ.

Οι κάμερες ασφαλείας της InterCyprus κατέκτησαν ήδη την κυπριακή αγορά λόγω της υψηλής επαγγελματικής ποιότητας τους, της εξελιγμένης PIR και PTZ τεχνολογίας τους, της πολύ προσιτής τιμής αγοράς, της πανεύκολης σύνδεσης και εγκατάστασης τους και της διετούς εγγύησης και υπεύθυνης τεχνικής υποστήριξης της InterCyprus, εδώ στην Κύπρο.

Βρίσκονται σε στοκ εδώ στην Κύπρο και προσφέρονται σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα για μικρούς και μεγάλους χώρους, για χώρους με ίντερνετ ή χωρίς ίντερνετ και χώρους με ρεύμα ή χωρίς ρεύμα, σε δύο κορυφαίες ποιότητες FULL HD στα 3MP και5MP σε ειδικά χαμηλές ONLINE τιμές από μόνο €67.50.

* Πρόκειται για νέες πανέξυπνες κάμερες ασφαλείας με τις οποίες μπορείτε να βλέπετε, ζωντανά να ελέγχετε και να προστατεύετε την οικογένεια και την περιουσία σας μέρα και νύχτα απ' όπου κι αν βρίσκεστε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Εργάζονται ακούραστα 365 μέρες το χρόνο και δεν αφήνουν κουνούπι να περάσει χωρίς την άδεια σας.
* Είναι εντελώς τελευταίας τεχνολογίας και θα σας δώσουν την ανεκτίμητη προστασία που χρειάζεστε εσείς, η οικογένεια, και το σπίτι σας ή ο επαγγελματικός σας χώρος για να κοιμάστε και να ταξιδεύετε πιο ήσυχοι αφού:
* Εντοπίζουν, ανιχνεύουν και παρακολουθούν οποιαδήποτε ύποπτη ανθρώπινη κίνηση σε απόσταση μέχρι και 40 μέτρα το βράδυ και ακόμη περισσότερο την ημέρα με δυνατότητα περιστροφής 350 μοιρών δεξιά και αριστερά και 90 μοιρών πάνω και κάτω.
* Παρακολουθούν με κίνηση μέρα και νύχτα, κάτω από ήλιο, βροχή, αέρα και χιόνια με ολοκάθαρη εικόνα μεγάλης ευκρίνειας Full HD (τεχνολογία PTZ).
* Λειτουργούν αποτρεπτικά με προβολέα και ήχο (ενσωματωμένη σειρήνα ή την δική σας φωνή) για να φοβίσουν τον δράστη ώστε να απομακρυνθεί από τον χώρο σας χωρίς να τον παραβιάσει. Επικεντρώνονται στον δράστη και τον ακολουθούν στις κινήσεις του φωτίζοντας τον με τους προβολείς τους (τεχνολογία PIR).
* Ταυτόχρονα σας ειδοποιούν μέσω WiFi στο κινητό σας και καταγράφουν βίντεο και εικόνες τα οποία σας αποστέλλουν πριν ακόμα δράστης μπορέσει να αντιδράσει. Την ίδια στιγμή, εσείς και άλλα μέλη της οικογένειας σας μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά όσα διαδραματίζονται από τις οθόνες των κινητών σας, απ’ όπου και αν βρίσκεστε στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
* Είναι εντελώς αδιάβροχες και σκληροτράχηλες (IP66). Αντέχουν στην βροχή, στα χιόνια, στην σκόνη, και στις πολύ υψηλές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Διαθέτουν προστασία και από τους κεραυνούς.
* Μπορεί να χρησιμοποιηθούν και για παρακολούθηση των κατοικιδίων σας μέσα και έξω από το σπίτι.
* Με την χρήση της λειτουργίας αμφίδρομης ομιλίας μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για συνομιλία από το κινητό σας με επισκέπτη στην είσοδο του σπιτιού σας.
* Εκπληκτική ποιότητα ολοκάθαρης εικόνας SD και HD μέρα και νύχτα.
* Αποθηκεύουν βίντεο και φωτογραφίες σε SD card, στο κινητό σας ή στο Cloud.
* Ρύθμιση για αποφυγή ενεργοποίησης με κίνηση ζώων και επιλογή περιοχής ενεργοποίησης.
* Προγραμματισμός ωρών λειτουργίας.
* Προγραμματισμός εκτέλεσης λειτουργίας περιπολίας με ελεγχόμενες κινήσεις .
* 6 προ-επιλεγμένες μνήμες.
* 10 φορές μεγέθυνση εικόνας.
* Δημιουργία Hotspot για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κάμερες ακόμη και σε διακοπή του ίντερνετ σας.
* Χειρισμός μέσω κινητού με ζωντανή σύνδεση ώστε να παρακολουθείτε όποτε θέλετε και από όπου θέλετε τον χώρο σας κατευθύνοντας με το δάκτυλο σας στην οθόνη του κινητού το οπτικό πεδίο της κάμερας.
* Έχουν 2 χρόνια πραγματικής εγγύησης από την InterCyprus, που εισάγει τις κάμερες απευθείας από τους κατασκευαστές, τις διαθέτει από δικό της στοκ εδώ στην Κύπρο και μπορεί να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον πελάτη για όλο το φάσμα της υποστήριξης που μπορεί να χρειαστεί ακόμη και μετά την εγγύηση.
* Περιλαμβάνονται πλήρεις οδηγίες εγκατάστασης και σύνδεσης με την εφαρμογή στο κινητό, καθώς και οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

* ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ 99482547 ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

*ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 9 ΜΕΤΡΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΖΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.

* Μπορείτε να την αποκτήσετε άμεσα με αντικαταβολή τηλεφωνώντας στο 99482547, ή παραγγέλνοντας την στην ιστοσελίδα μας www.intercyprus.com πατώντας στη φωτογραφία και την παραλαμβάνετε άμεσα είτε από τα γραφεία μας στην Λευκωσία, είτε εντός 24 ωρών από το πιο κοντινό σας Akis Express.

* ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ WI-FI ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ WIFI ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

* Τιμή για την 3MP Wi-Fi: €67.50 και για την 5MP Wi-Fi : €115. Οι λειτουργίες και στις δυο κάμερες είναι οι ίδιες. Διαφέρει η απόσταση λήψης το βράδυ και η ευκρίνεια εικόνας σε μεγέθυνση. Η 3MP συστήνεται για κατοικίες και η 5MP για μεγαλύτερους χώρους όπως εργοστάσια, αποθήκες, ανοικτούς χώρους και περιβόλια. Σχετικά με τις κάμερες για χώρους χωρίς ρεύμα και ίντερνετ δέστε λεπτομέρειες και τιμές στην ιστοσελίδα μας.

* Άμεση παράδοση ή αποστολή με Akis Express σε όλη την Κύπρο.
* Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 99482547 και Σαββατοκύριακα.

ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ INTERCYPRUS. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Τα γραφεία της InterCyrus είναι στη Λευκωσία, στην Ακρόπολη, Μιχάηλ Κουτσόφτα 9. Σταθερό Τηλ.: 2231449.